Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb1178/domains/gastenkamertveer.nl/public_html/components/com_jetestimonial/views/category/view.html.php on line 70

Het paradijs in de polder

Wat n heerlijke B&B en wat n gastvrijheid! Aan werkelijk alles is gedacht en je komt er niets te kort tijdens het verblijf. 

Net terug van 2 overnachtingen en wat hebben we genoten. Ruime badkamer,  overheerlijk ontbijt, heerlijke bedden en je kan zelf Senseo koffie of thee zetten. 

We gaan hier vaker komen dat weten we allebei zeker.

 

Diana en JP
Breda
Nederland
04-06-2017

heerlijk rustpunt in de polder

op onze terugreis van vakantie wilde we nog een nachtje in Zeeland blijven, we belden om half zes 's avonds op met de vraag of dat bij deze B&b zou kunnen. Een hele lieve eigenaresse vroeg of we haar even de tijd wilde geven om de kamer in orde te maken dan waren we van harte welkom. We hebben in Terneuzen heerlijk gegeten en kwamen toen in dit kleine paradijsje midden in de polder. Het is een heerlijke ruime, brandschone B&B met heerlijke bedden en een hele fijne ruime badkamer. Een heel goed ontbijt met vers fruit en hele fijne bescheiden mensen. Het is een plekje waar we zeker nog een keer naar teruggaan.

Connie van Oosten
Boskoop
08-08-2016

heel goed en zeer attent

Wij 2 vriendinnen  hebben hier een nacht geslapen september 2015.

 

Wij vonden dit een heel erg positieven ervaring, Zeer vriendelijke gastvrouw, Geweldig goed ontbijt.Mooie kamer en badkamer. Heerlijke bedden .Wat ook erg fijn was de eigen ingang. Dank voor het verblijf en als zich de kans voor zou doen gaan we er nog eens heen.

Wilma en Ina
Nederland
13-09-2015

Gastenkamer 't Veer

Laat hier uw ervaring achter.

Gastenkamer 't Veer
21-02-2014